Biludlejning Hillerød

Her på siden kan du danne dig et hurtigt og nemt overblik over vore modeller, priser og generel information for biludlejning Hillerød.

Uanset om du skal ha' transporteret varerne hjem fra IKEA, med mormor til fribrydning, invitere elskerinden til frokost eller med bandet til Sønder Magle, har Lej Et Lig altid en bil til formålet. Når det gælder biludlejning kan vi klare stort set det hele til ja, nok under det halve. Se vores hjemmeside for oplysninger om biludlejning hillerød.

I 1995 startede Lej Et Lig biludlejning hillerød som et alternativ til de etablerede biludlejnings firmaer. Fra starten var vores fokus, at vores vogne i biludlejning hillerød skulle være de billigste på markedet for biludlejning, vi skulle levere den bedste service, samt have sikkerheden i top. Vi ville være det bedste alternativ til de "store" konkurrenter indenfor biludlejning.

Derfor arbejder vi i biludlejning hillerød konstant med at holde vore udgifter til administration og drift nede for derfor at kunne tilbyde dig Danmarks billigste udlejnings biler. Her på siden kan du danne dig et hurtigt og nemt overblik over vore modeller, priser og generel information for biludlejning hillerød. Finder du den rigtige model, kan du ligeledes booke den på vores hjemmeside under biludlejning hillerød.

Har du spørgsmål vedrørende biludlejning Hillerød, så kontakt os endelig på Tlf: 70 25 45 25.